Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nem csak a lányok bizonytalanok egyes helyzetekben, nem csak ők süllyednének legszívesebben a föld alá. A fiúknak is vannak félelmeik...

 


...hogy egy lánytól kosarat kaphatnak
Már napokkal korábban elgondolkodnak a fiúk azon, hogyan szólítsák meg a kiszemelt lányt. A kérdés, amely eközben a leggyakrabban kínozza őket: "Hogyan kezdjek hozzá?" és "Mit csináljak akkor, ha kikosaraz?" A visszautasítás rémálom a fiúk számára. Akkor azt feltételezik, hogy nem igazán attraktívak. Ez természetesen nagyon sérti az önbecsülésüket.
Ezt teheted: ha azt érzed, hogy a srác pánikba esett, légy kedves hozzá. Ha nem szeretnél vele találkozgatni, akkor visszautasításodat csomagold be kedves szavak és egy barátságos mosoly mögé. Ha pedig viszonozni tudod az érzéseit, akkor még könnyebb dolgod van. Mondd meg neki, örülsz, hogy megszólított. Meglátod, ettől felbátorodik.

...a láb- és szájszag miatt
Kedvesénél tartózkodik otthon, leveszi a tornacipőjét és meglegyinti egy kellemetlen szag az orrát. Jaj, ne! Rossz illatú a lába és ezt a kedvese is meg fogja érezni. Nagyon kínos! Pontosan ugyanennyire tart attól is, hogy valaki azt mondja, szájszaga van, vagy hogy izzdtságszagú.
Ezt teheted: a testszagokat a fiúk is drámaként élik meg! Bonyolulttá akkor válik a helyzet, ha szeretnéd őt ennek kapcsán felvilágosítani. Gyakran nagy segítség, ha először magadról kezdesz el mesélni. Például, hogy neked mennyi ideig tartott, míg megtaláltad a megfelelő dezodort. Így felvezetted a témát és könnyen rátérhettek az ő problémájára is.

...hogy puhánynak tartják őket
A röplabdacsapatba senki sem válogatja be, és ha a tanár felszólítja, pulykavörös lesz. Pedig olyan szívesen lenne igazi menő srác, akinek mindenre van egy jó beszólása. Azt szeretné, ha a barátai felnéznének rá, a lányok pedig istenítenék. Eluralkodik rajta a pánik, ha elképzeli, hogy mindenki vesztesnek tartja. Az elismerés nagyon fontos a számára.
Ezt teheted: azok a fiúk, akik attól tartanak, hogy puhánynak nézik őket, gyakran túl feltűnően vagy túl lazán viselkednek. Az fel sem merül bennük, hogy ezért időnként átesnek a ló túlsó oldalára. Ha meg szeretnéd ismerni az "igazi arcát", akkor mondd meg neki, hogy szereted a gyengéd fiúkat, és nem ciki kimutatni az érzelmeket.

...a könnyek miatt
"Az indiánok nem ismerik a fájdalmat" és "egy fiú sosem sír". Ilyen és ehhez hasonló idióta mondásokat kell a fiúknak gyerekkoruktól kezdve hallgatniuk. Ebből az következik, hogy a fiúk a sírást a gyengeséggel társítják. Ha mégis előfordulna, hogy utat engednek az érzelmeiknek, csakis a szobájukban sírják el magukat. De nem csak a saját könnyeiktől félnek. Ha egy lány pityereg, fogalmuk sincs, mit kezdjenek a helyzettel.
Ezt teheted: a fiúk nem tudnak mit kezdeni az érzelmekkel. Ha úgy érzed, a barátod bánatos, öleld át és biztosítsd arról, hogy veled mindent megbeszélhet és bízhat benned. megeshet, hogy leküzdi a félelmét és megnyílik előtted.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

new york

(brittney, 2011.07.18 18:08)

Sok fiú azt gondolja hogy egy lánynak NEM minden nehezebb?!
Mi csoda hülyeség,nem?!

dinkababy19@hotmail.com

(Mc.babyD, 2009.10.15 02:36)

Söt sokszor a fiuknak,cikibb,kinosabb, mind egy lánynak;)